Două etape au trecut de la ultima actualizare şi anume:

Etapa 25: Cartier Dragan – AS Tomeşti 4-1, autorul golului echipei noastre a fost Flavius Togeroni.

Etapa 26: AS Tomeşti – Dumbrava 4-1, goluri înscrise de Sergiu Muntean, Ovidiu Palconi, Răzvan Palconi şi Dodo

În etapa 24, disputată duminică, 13 mai 2012, AS Tomeşti a reuşit doar un scor de egalitate, 1 – 1 împotriva celor de la CSŞ Lugoj. Golul formţiei noastre a fost inscris de Togeroni Flavius. Jucătorii noştrii au avut multe ocazii de a înscrie, dar nu au reşit să le fructifice.

 

Victoria necesară pentru ridicarea moralului echipei noastre a venit duminică, 29.04.2012, când AS Tomeşti a câştigat cu scorul de 3-0 împotriva celor de la Mănăştiur. Partida a făcut parte din etapa 22 a Campionatului Municipal de Fotbal Lugoj, seria II.

Golurile au fost înscrise de Bujor Florin, Palconi Răzvan şi Dodo.

În clasament AS Tomeşti rămâne pe locul 9 distanţându-se la 7 puncte de Găvojdia, ocupanta locului 10. Echipa noastră are doar două puncte de recuperat pentru a urca încă un loc în clasament.

Etapa viitoare jucăm în deplasare la Micro I, echipa ocupantă a primului loc.

Etapa 21 a Campionatului Municipal s-a încheiat cu o nouă înfrângere a formaţiei noastre, pe terenul celor de la Criciova. Scorul final a fost de 7 – 2 pentru formaţia gazdă, golurile echipei noastre au fost înscrise de Palconi Răzvan. Pe terenul noroios cu o suprafaţă aproape inpracticabilă în formaţia noastră au debutat şi doi juniori: Strian Cristian şi Lazăr Darius, cărora le urăm succes pe viitor.

Scorul etapei s-a înregistrat în partida Micro I – Făget II  10 -1.

În clasament, AS Tomeşti se menţine pe locul 9, cu 27 de puncte, iar diferenţa faţă de urmatoarea clasată a scazut la 5 puncte.

Următoarea partidă va avea loc pe terenul de la Valea lui Liman în compania celor de la Mănăştiur.

Duminică, 8 aprilie 2012, echipa de fotbal AS Tomeşti a făcut un meci destul de bun pe terenul de la Valea lui Liman, în ciuda ploii care refuza să se oprească. Totuşi, jucătorii noştrii nu au reuşit să învingă formaţia Autoliv Lugoj, scorul final fiind 2 – 2. Golurile echipei noastre au fost înscrise de către Bujor Florin.

În clasamentul la zi, AS Tomeşti ocupă locul 9 în Campionatul Municipal de Fotbal, seria II, având acumulate 27 de puncte şi se afla la un punct distanţă de Cireşu, ocupanta locului 8. Faţa de urmaritoarea sa directa, Găvojdia, echipa aflată pe locul 10, formaţia noastră are un avans de 8 puncte.

Etapa viitoare echipa se va deplasa la Criciova, ocupanta locului 2 în clasament.

A treia deplasare consecutivă efectuată de AS Tomeşti a avut loc astăzi, 01.04.2012 şi s-a încheiat cu o înfrângere suferită de către băieţii noştrii pe terenul celor de la Ştiuca. Scor final Ştiuca – AS Tomeşti, 3 – 0.

Etapa viitoare se va desfăşura pe terenul de la Valea lui Liman, împotriva echipei Autoliv Lugoj.

A doua deplasare a echipei noastre a fost caştigată la masa verde datorită faptului că gazdele nu au putut asigura asistenţa medicală. Scor oficial Cireşu – AS Tomeşti 0-3 .

La propunerea gazdelor, baieţii noştrii au acceptat să joace o partidă amicală, partidă încheiată cu scorul de 4-3 în favoarea gazdelor.

Următoarea deplasare va avea loc la Ştiuca.

Echipa de fotbal A.S. Tomeşti a început returul campionatului cu o înfrângere în deplasare, la Flacăra Făget II. Scor final : Flacăra Făget II – A.S. Tomeşti 6 -2. Golurile echipei noastre au fost înscrise de Palconi Răzvan.

Close Search Window