Liman Bike Race VII – 2012

A VII-a ediţie a concursului de MTB „Liman Bike Race” va avea loc în data de 6 mai 2012, evenimentul fiind organizat de Asociaţia Liman Bike Race (Puiu Muntean, Alin Roşu,  Cosmin Roşu şi Adrian Ticula).

Anul acesta, organizatorii au pregatit atat un traseu nou cât şi un format de start diferit faţă de ediţiile precedente. Concursul va debuta cu un start lansat din locaţia Valea lui Liman astfel: toţi concurenţii se vor deplasa în pluton, în spatele maşinii de poliţie pe o distanţă de aproximatin 2,5 km, iar startul propriuzis va avea loc în momentul în care masina va parasii traseul rezervat concurenţilor. Plecarea plutonului de la Valea lui Liman va avea loc la ora 11:00.

Traseul are o lungime de 25,7 km, iar concurenţii de la categoria Elite îl vor parcurge de două ori. Categoriile 14-18, 18-35, peste 35, atât masculin cât şi feminin vor efectua un tur pe traseul de 25,7 km.

Juniorii din categoriile „Sub 10 ani” şi „10-14 ani” vor avea start separat de categoriile superioare şi traseul adaptat la clasa lor de vârstă.

NU SE PERCEPE TAXĂ DE PARTICIPARE, iar premiile vor consta în bani şi obiecte specifice. Toţi concurenţii vor primi diplome de participare.

Nu se acorda numere de concurs preferenţiale sau/şi personalizate.

Există posibilitaţi de cazare la complexul turistic Valea lui Liman. Deasemenea există şi posibilitate de campare în apropierea startului (zona de campare e însemnată pe harta ce conţine traseul).

Înscrierile se pot face atât online, pana joi, 3 mai 2012, orele 24:00 şi la faţa locului, înainte de start, până la ora 10:45.

– Regulamentul concursului

– Harta şi profilul traseului

– Fişierul gpx conţinând harta

– Înscrieri online

– Cazare

Sponsori

Parteneri media

Clasamente oficiale

Fotografii de la eveniment

 

12 comments:

 1. Super concurs.
  Super organizare.
  Asteptam cu interes rezultatele si, daca se poate, si timpii obtinuti de primii 3 concurenti de la fiecare categorie, ca sa ne putem evalua parcursul.

  1. Multumim, Bogdan! Te deranjeaza daca am sa postez link-ul pe o pagina dedicata galeriilor foto de la eveniment?

 2. – traseu frumos!
  – coborari tehnice, dar abordabile. Mi-a lipsit un pic coborarea prin si pe langa parau din varianta "veche"
  – urcarile se puteau face in sa, dar din motive de aglomeratie si lipsa cronica de antrenament multe au fost de push-bike.
  – marcajul a fost exemplar, 10 cu stelutze!
  – mi-as fi cumparat un tricou, pacat ca n-ati avut fonduri sa faceti si pt vanzare, dar e de inteles (inscrierea moca)

  ne vedem la anu'!

  1. Mulţumim! Dacă nu aveţi nimic împotrivă am să postez link-ul alături de celelalte.

  1. Daca se pastreaza traditia concursul va avea loc in prima duminica a lunii mai. Dar repet, organizatorii nu au anuntat inca data. In momentul in care o vor face, aceasta va fi facuta publica aici, pe site.

Lasă un răspuns