Liman Bike Race 2018

A XIII-a editia LimanBikeRace se va desfasura in data de 03 iunie 2018, startul se va da din aceasi locatie cu care v-am obisnuit pana acum (Complexul turistic Valea lui Liman, jud. Timis). Cum se ajunge aici? Foarte simplu, daca vi dinspre Timisoara sau Arad poti folosi autostrada A1 si in aproximativ 1h 30min esti aici, iar daca vi dinspre Deva faci cam o ora.
LimanBikeRace este organizat de un grup de oameni inimosi, iubitori de natura, care fac asta din pasiune pentru MTB, dar tot odata si pentru a promova zona de munte a judetului Timis. Nu am facut din acest eveniment o sursa de venit, tocmai de aceea din 2007, inca de la prima editie NU EXISTA TAXA DE PARTICIPARE.
Categoriile de participare sunt urmatoarele:
Kids Sub 10 ani M/F
Young 10-13 ani M/F
Junior 14-17 ani M/F
Senior 18-34 ani M/F
Veteran Peste 35 ani M/F
ELITE (doar masculin)
Traseele sunt adaptate varstei concurentilor:
-categoria sub 10 ani are un traseu scurt (in zona start/finish);
-categoria 10-13 ani are un traseu cu o lungime de aproximativ 6-7 km;
-categoriile 14-17 ani , 18-34 ani si peste 35 ani vor pedala aproximativ 33 de km cu o diferenta de nivel de 800-900m, foarte tehnic. Acest traseu se poate vizualiza in linkul de mai jos.
-categoria ELITE va face traseul de mai jos de 2 ori (33+33 km)
https://www.bikemap.net/ro/route/3447024-traseu-lbr-2016/
Traseul acestei editii va avea cateva sectiuni noi, dar va avea caracteristicile celui din editia precedenta.

Datorită faptului că în data de 25 Mai 2018 intră în vigoare noua lege a protecției datelor personale, iar prevederile acesteia încă sunt ambigue (cel puțin pentru noi), înscrierile se vor putea face doar la fața locului.

Concurentii sub 10 ani vor veni insotiti de un parinte, iar cei sub 18 ani vor avea nevoie de acordul scris al unui tutore. Acesta va putea fi descarcat de pe www.tomesti.ro


Premiile vor fi in obiecte specifice, vouchere oferite de Intersport si bani. (mai multe detalii legate de valoarea acestora le vom posta in cel mai scurt timp)
Cazare: Hotel Valea lui Liman, Pensiunea Foisor Temerești, Hanul lui Bogdan Faget iar pt corturi, în apropierea zonei de start în locuri private sau la liber.
Parteneri media: http://www.freerider.ro/
https://www.dirtbike.ro/
https://sportsplanner.com/
www.tomesti.ro
Sponsori: Intersport, Simultan, Consiliul Local al Comunei Tomesti, Consiliul Judetean Timis, Isostar.

Lasă un răspuns