Regulamentul concursului

1.Concurentii sub varsta de 10 ani trebuie sa fie insotiti de parinte/tutore care sa-si dea acordul scris in ziua concursului.

2.Juniorii 10-14 si 15-18 se legitimeaza cu certificatul de nastere /carte de identitate, si prezinta acordul scris cu semnatura unui parinte/tutore. Cu acordul organizatorilor un concurent poate evolua si la o categorie superioara fapt ce se stabileste in ziua cursei.

3.Organizatorii nu-si asuma raspunderea pentru accidente sau deteriorarea bicicletei din vina concurentului. Pe sectoarele de drum public se respecta regulile de circulatie.

4.Bicicleta poate fi reparata sau chiar inlocuita dar trebuie pastrat numarul primit la start. Ajutoarele din afara concursului nu sunt premise( automobile, atv-uri etc).

5.Casca este obligatorie dar nefolosirea ei nu atrage descalificarea.  Linia de sosire poate fi trecuta si pe jos daca bicicleta este defecta.

6. Trecerea pe la checkpoint-uri este obligatorie, scurtarea traseului atragand descalificarea.

7. Concurentii trebuie sa dea dovada de fair-play si  sa anunte eventualele accidente intalnite.

8. Nu exista limita de timp pentru parcurgerea traseului, dar la cei intarziati mult(peste 4 ore) nu se mai inregistreaza timpul parcurs.

9. Cursa se opreste/anuleaza doar in cazul unor ploi puternice sau alte fenomene extreme sau dupa caz, startul poate fi decalat cateva minute.

10. Concurentii sunt de acord ca toate drepturile asupra materialelor media (fotografii, filmari etc.) apartin autorilor acestora, iar autorii au dreptul de a le utiliza atat in scopuri publicitare cat si comerciale.

11. Concurentii isi dau acordul prin semnatura/respectiv prin inregistrarea online in concurs asupra regulamentului concursului.

6 comments:

  1. Nu pot sa finalizez inscrirea pe site din cauza codului de verificare

    spune ca-i gresit ori nu stiu eu sa-l complectez (am incercat in toate

    felurile)

    va rog ajutati-ma, multumesc!

    1. Trebuie sa introduci cele 4 caractere asa cum sunt afisate. Codul e case sensitive, deci daca literele afisate sunt majuscule, atunci trebuie introduse caatare. Deci daca scrie "M", iar tu introduci "m" va da eroare. Daca nu reusesti te poti inscrie si la fata locului, in ziua concursului.

Lasă un răspuns